30. prosince 2016

Poslední post


Rok 2016 byl přelomový po více stránkách. Kromě potřeby udělat si konečně pořádek v pracovním i osobním životě nastala chvíle, kdy jsem se musel rozhodnout, jak vlastně pokračovat.

Výsledkem je pak vytvoření nového osobního webu/blogu. Neboť tyto stránky po několika letech užívání přestaly plnit svoji původní funkci. Přesto zůstávám nadále u této platformy, neboť snadné propojení se sociálními sítěmi a jednoduchá administrace naprosto vyhovují mým požadavkům, stejně jako potřeba prezentace vlastních projektů, ať již dokončených, dlouhodobých, nebo těch chystaných.

Velmi tímto děkuji všem, kteří tento blog navštěvovali, komentovali, diskutovali, popřípadě zanechávali své postřehy.

Oskar Fuchs

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tento blog prý "žere" komentáře. Dle nápovědy se tak může stát, pokud chcete komentovat jako "Anonymní", nebo nezadáte svoje stránky. V případě, že nechcete uvést svůj web, mělo by stačit zadat www.google.com.

Pokud by váš komentář čirou náhodou spadl do spamu, to se pak opravdu nezobrazí. I tak mi však přijde upozornění na mejl. Hned poté, co bych to objevil, ho vysvobodím a s potěšením odlifruju do správné kolonky.

Jestli však ani poté nebude technika spolupracovat a váš koment jednoduše zmizí, vězte, že opravdu nejde o nic osobního…